Peel en Maas Challenge 2019

Foto Luc van Hoecke ( lvanhoec@yahoo.com )

NL  Alhoewel de regen en wind ons een flinke streep door de rekening wilde maken is de 11e Peel en Maas Challenge weer een succesvol sledehonden-weekend geworden.

De vrijwilligers doen het elk jaar weer, maar dit jaar hebben ze zich echt een slag in de rondte moeten werken om alles in goede banen te leiden. Hiervoor zijn we ze grote dank verschuldigd. We zijn met recht trots op een goed functionerende, geoliede en flexibele , internationale,  “Machine” die bij weer en wind een degelijk evenement kan neerzetten.

We hopen u allen weer terug te zien op de volgende editie van de Peel en Maas Challenge in 2020. Deze zal gelopen worden in het weekend van de 8e en 9e februari ( het aftellen is rechts boven in de hoek alweer begonnen )

D  Obwohl Regen und Wind uns einen großen Streich spielen wollten, ist die 11. Peel und Maas Challenge wieder ein erfolgreiches Schlittenhundewochenende geworden.

Die Freiwilligen tun es jedes Jahr wieder, aber in diesem Jahr mussten sie wirklich hart arbeiten, damit alles reibungslos verlief. Dafür schulden wir ihnen ein großes Dankeschön. Wir sind zu Recht stolz auf eine gut funktionierende, gut geölte und flexible, internationale “Maschine”, die bei jedem Wetter eine solide Veranstaltung organisieren kann.

Wir hoffen, Sie alle bei der nächsten Ausgabe der Peel und Maas Challenge im Jahr 2020 wiederzusehen. Diese wird am Wochenende vom 8. und 9. Februar stattfinden (der Countdown läuft bereits in der Ecke rechts oben).

Happy trails

Musher.nl